Onze diensten en producten

Kruiswijk 2

Op bedrijven terrein Kruiswijk 2 in Anna Paulowna bieden wij nieuwe kantoorruimte te huur en kavel(s) te koop aan. De bouwkavels hebben een mogelijke woonbestemming in overleg met de gemeente Hollands Kroon. Meer informatie is te vinden op www.kruiswijk2.nl.

Anivixx

Anivixx is een natuurlijk extract van knoflook voor veehouders om het gebruik van antibiotica te verminderen. Zeer goede resultaten worden bereikt bij acute mastitis. Ook de verbeterende eetlust na het afkalven en minder diarree bij het kalveren zijn opvallend. De productie vindt plaats in een HACCP gecertificeerd bedrijf wat ook smaakstoffen levert voor de voedselindustrie. De hygiëne en constante kwaliteit wordt doorgevoerd in Anivixx.

Afetho B.V. wil met een scherpe prijs veehouders kennis laten maken met dit knoflook extract. Dit ook ter compensatie, omdat het misschien iets meer inzet vraagt van de veehouder dan antibiotica. De prijs is ook bewust laag gehouden om het gebruik van antibiotica te verminderen met een gezonde veestapel als resultaat. Dit is uiteindelijk beter voor iedereen.

Kijk voor meer informatie op www.anivixx.nl

Garlic Energy

Garlic Energy is een knoflook in een flesje en bevat 3 tenen knoflook (ongeveer een halve knol) voor een sneller herstel en betere weerstand van de mens. Het geeft nieuwe energie en is reukloos na gebruik. Naast knoflook bevat het ook honing voor de smaak en glucosamine. Dit laatste is bevorderlijk voor de opbouw en het onderhoud van kraakbeen, gewrichtskapsel en pezen.

Meer informatie kunt u terug vinden op www.knoflookisgezond.nl.

Phototex

Phototex is een zelfklevende vinyl-papiersoort welke in grafische sector veelvuldig toegepast wordt. De zelfklevende laag laat geen residu achter waardoor het uitermate geschikt is voor tijdelijke visuals op muren of pilaren. Maar ook voor langdurige perioden is Phototex een uitstekend alternatief voor de traditionele papiersoorten.

Afmetingen:

  • A3 en A4 formaat;
  • Op rollen van 30 meter met een breedte van 106cm, 127cm, 137cm en 152cm.